Problema șoferilor și a vatmanilor de la STPT, tot nerezolvată. Cum încearcă să îi atragă Societatea de Transport Public Timișoara

550

Societatea de Transport Public Timișoara se confrontă, în continuare, cu lipsa de personal. Nu sunt șoferi și vatmani suficienți, așa că nici mijloacele de transport în comun nu pot fi suplimentate pentru a acoperi nevoia reală a călătorilor. Pentru a-i atrage, STPT le face o ofertă care spreră că îi vor aduce în cadrul regiei.

”Îți propunem un salariu atractiv, pentru că ne dorim ca munca ta să fie răsplătită cum se cuvine, iar colaborarea noastră să fie una benefică; încadrarea minimă pentru şoferi (autobuze şi troleibuze) este de 3.250 lei/brut, încadrarea minimă pentru vatmani este de 3.050 lei/brut, la care se adaugă tichetele de masă; în cazul în care doritorii nu sunt posesori de permis categoria D/TB/TV, S.T.P.T. oferă cursuri gratuite prin intermediul şcolii de formare profesionale, cursanţii urmând să aibă un venit de 2.000 lei/brut şi tichete de masă, pe durata formării profesionale”, aflăm din oferta de joburi. Condiţiile necesare pentru angajare: – vârsta minimă de 24 ani – studii medii – domiciliu stabil în raza judetului Timiş (pentru persoanele care nu locuiesc în Timișoara deplasarea spre/de la locul de muncă se face pe cont propriu) – permis de conducere categoria D/TB/TV – certificat de pregătire profesională pentru conducător auto care efectuează transport rutier persoane (persoanele care nu dețin certificat de pregătire profesională pentru postul de conducător auto îl pot obține în cadrul societății prin efectuarea unui curs) – cazier judiciar + auto – apt medical pentru ocuparea postului conducător autobuz, troleibuz şi tramvai Persoanele interesate sunt așteptate la sediul S.T.P.T. de pe B-dul Dâmbovița nr. 67 pentru a depune cererea şi CV-ul, sau online pe resurse.umane@ratt.ro. Relații suplimentare se pot afla de la Serviciul Resurse Umane (telefon: 0356 803 713).

LĂSAȚI UN MESAJ