Prinși că fumau substanțe interzise, la 7 Izvoare

22

Doi bărbați sunt cercetați penal după ce au fost prinși fumând substanțe interzise în zona 7 Izvoare din Băile Herculane. Deși drogurile erau pentru consum propriu, cei doi nu scapă de verficările polițiștilor. Oamenii legii au primit un pont în noaptea de luni spre marți. Cineva le-a spus că în zonă niște persoane ar deține și consuma substanțe interzise.

”La fața locului, polițiștii au identificat un autoturism parcat pe marginea drumului, lângă care se aflau 2 bărbați, de 27 și 42 de ani, ambii din județul Mehedinți. În urma verificărilor efectuate, au fost găsite o țigaretă confecționată artizanal și două recipiente din plastic conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv, susceptibile a fi substanțe interzise, toate fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Cei doi sunt cercetați pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ