Prins după ce a golit o sală de sport a unei școli din Timiș!

128

Polițiștii Secției 8 Rurale Deta, în urma investigațiilor efectuate, au identificat un bărbat, de 39 de ani, bănuit de furtul mai multor bunuri din sala de sport a unei unități de învățământ. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

La data de 03 iulie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 8 Rurale Deta – Post de Poliție Jamu Mare au identificat un bărbat, de 39 de ani, bănuit de furt.

În fapt, în perioada 23-28 iunie a.c., cel în cauză ar fi pătruns, prin forțarea ușii de acces, în sala de sport a unei școli din localitatea Jamu Mare, iar din interior ar fi sustras bunuri (o stație de amplificare a sunetului, 3 microfoane și 3 stative pentru susținerea microfonului) în valoare de aproximativ 6600 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite reprezentanților unității de învățământ.

Pe numele bănuitului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.