22.2 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Principalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins | VIDEO

EvenimentPrincipalul suspect în cazul dublei crime de la Timişoara a fost prins...

Criminalul din Timișoara a fost prins în urmă cu câteva minute. El se ascundea la capătul podului de la Solventul. Iată comunicatul Poliției Române :

„Suspectul dublei crime de la Timișoara a fost prins!

Mulțumim cetățenilor care s-au implicat și, în urma vizionării portretului robot și a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, au ajutat la identificarea acestuia!

Mulțumim polițiștilor și procurorului, care au lucrat zi și noapte, oră de oră, pentru a-l prinde pe suspect!

Transmitem și pe acesta cale condoleanțe familiei îndoliate!

Bărbatul are 38 de ani, iar în cursul zilei a fost acasă pentru a-şi schimba hainele, apoi a plecat în oraş.

Surse judiciare au precizat că bărbatul are 38 de ani, iar în cursul zilei de joi a fost acasă pentru a-şi schimba hainele, apoi a plecat în oraş.

La finalul celei de-a doua zile de căutări, oamenii legii au reușit să îl prindă pe bărbatul căutat de câteva zile.

Este vorba de un bărbat căruia i-a fost făcut public portretul robot pentru că oamenii legii au avut ceva de furcă în privința identificării acestuia, deoarece nu au fost foarte mulți martori, ci doar nepotul celor două victime care a reușit să îl vadă preț de câteva zeci de secunde, timp în care s-a luptat cu el, oferind detalii extrem de prețioase anchetatorilor în privința semnalmentelor. Se pare că acestea au fost principalele detalii care au dus la identificarea criminalului.

De dimineață polițiștii au întocmit un cerc de suspecți, iar spre după amiază a fost restrâns, acest bărbat devenind suspectul principal. Polițiștii au descins și la mama bărbatului, aceasta, împreună cu tatăl vitreg al suspectului declarând că l-au văzut cu o seară înainte, într-o stare foarte agitată.

Pânăîn acest moment știm doar că bărbatul a fost identificat și găsit de polițiști în zona Gării de Nord, și urmează să fie dus la IPJ Timiș pentru audieri.”

Sursa: https://www.digi24.ro/

 

.

Citește și :