Prin oraș, ca vântul și ca gândul! Viteza cu care gonea un tânăr, într-un municipiu din Banat

697

Un tânăr de 20 de ani din municipiul Caransebeș a fost amendat de polițiști cu peste 1.300 de lei, după ce a fost depistat conducând cu 136 km/h pe o stradă din oraș. De altfel, aproape 250 de persoane au fost amendate în ultimele zile pentru depășirea vitezei legale.

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Caransebeș, care a circulat cu 136 km/h pe strada Calea Severinului din municipiul Caransebeș și a efectuat o depășire neregulamentară.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile”, explică purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Polițiștii cărășeni atrag atenția cu privire la necesitatea respectării tuturor regulilor de circulație. În weekend-ul trecut polițiștii au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale și au reținut 12 permise de conducere, în urma acțiunilor desfășurate pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave.

Mai exact, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 418 sancţiuni contravenţionale în valoare de 122.085 de lei, dintre care 247 au fost pentru depășirea vitezei legale, 10 pentru nerespectarea regulilor de depășire și 2 pentru consumul de alcool. Pentru infracțiunile constatate, polițiștii au întocmit 3 dosare penale la regimul circulației rutiere.

sursă: reper24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ