Primul centru de vaccinare „drive-thru” va fi deschis în vestul țării

216

Premieră în județul Hunedoara, unde autoritățile au aprobat deschiderea primului centru de vaccinare „drive-thru”. Practic, din 24 aprilie, în parcarea Deva Shopping City vor fi amenajate patru circuite unde şoferii vor putea primi serul direct în autoturism, alături de pasagerii din maşină.

Noul centru, prin care doritorii se vor putea vaccine direct din mașină, va fi deschis odată cu cea de-a treia etapă de imunizare anti-COVID, etapă în care ar urma să se administreze vaccinuri și în cabinetele medicilor de familie. Se va folosi vaccinul Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză și nu are nevoie de condiții speciale de depozitare.

“Este un proiect pe care l-am demarat încă de acum două sau trei săptămâni. Dorim să realizăm primul drive-through de vaccinare din țară. În principiu, am discutat cu persoanele care administrează Shopping City Deva, am stabilit circuitele, toate locurile și modul de lucru la nivel de centru de vaccinare. Dacă toate lucrurile merg bine, în 24 aprilie vom începe vaccinarea cu vaccinul Johnson&Johnson”, spune Sebastian Mezei, directorul DSP Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ