Primii șoferi băuți prinși pe drumurile din vestul țării

124

Sărbătorile se iarnă înseamnă și mult consum de alcool. Însă condusul după ce au băut s-a terminat prost pentrubdoi bărbați din Arad. Au fost prinși cu alcoolemii mari de polițiști.

„Polițiștii din comuna Vladimirescu au depistat ieri, 24 decembrie, un bărbat de 52 de ani din Arad, în timp ce conducea unautoturism pe D.N.7, pe raza localității Mândruloc, fiind sub influența băuturiloralcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolicăde 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii s-a dispus recoltareade probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentruconducere sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Arad.

În noaptea de Ajuns, polițiștii au mai oprit un bărbat de 46 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe razamunicipiului, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatulalcooltest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ