Primele două cazuri de coronavirus în Timiș, în cinci zile

  140

  Județul Timiș înregistrează, vineri, primele două cazuri noi de infectare cu coronavirus din ultimele 5 zile. Astfel, aici sunt, acum, 496 de pacineți. În Arad, datele raportate de autoritățile centrale sunt confuze. Dacă, joi, erau confirmate 697 de persoane cu COVID-19, vineri, sunt raportate 695.

  În Caraș-Severin, numărul îmbolnăvirilor a crescut cu 2, în ultimele 24 de ore, ajungând la 112. Pe teritoriul României, au fost confirmate 17.712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fost declarate vindecate și externate.

  Totodată, până acum, 1159 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 127 de noi cazuri de îmbolnăvire.

  La ATI, în acest moment, sunt internați 200 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 8.968 de persoane. Alte 48.643 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

  Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 352.647 de teste.

  LĂSAȚI UN MESAJ