Primele concluzii preliminare după autopsierea celor 3 victime de pe Miorița. Mai multe persoane la spital

2291

Autopsiile celor trei persoane decedate după intoxicarea din blocul cu numărul 8 de pe strada Miorița sunt gata. Medicii legiști au tras primele cloncluzii preliminare.
Potrivit analzelor, în corpul celor 3 victime nu a fost identificată substanța toxică care a fost folsită pentu dezinsecție/deratizare. Asta nu înseamnă că persoanele au murit după o intoxicație.

”Rezultatele preliminare de la cele 3 persoane au fost negative. Subliniez faptul că sunt rezultate preliminare care ne ajută să facem analize cantitative de toxicologie pentru a identiifca alte substanțe”, au declarat medicii de la IML.

Alte cinci persoane au ajuns, miercuri, la spital după ce au început să se simtă rău și au sunat la 112. Este vorba despre o mamă cu doi copii, de 12 și 14 ani, de un adult și un alt copil de 11 ani. Adulții au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timmișoara, iar copiii au fost duși la Spitalul de Copii Louis Țurcanu.
Toate cele 5 persoane locuiau la adresa Miorita, nr. 8, bloc în care nu s-a mai permis accesul din momentul evacuării, de luni, de la ora 14:00.

Acum sunt încă internate 40 de persoane, dintre care 29 de copii.

LĂSAȚI UN MESAJ