Primele amenzi în zona Flavia – Aurora, după ce Robu a anunțat că ”s-a terminat cu lumea a treia”

261

Polițiștii locali au făcut verificări, în weekend, în zona piețelor Flavia – Aurora. A fost prima acțiune de când primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că ”s-a terminat cu lumea a treia”. Peste 130 de șoferi au fost sancționați.

Așa cum a cerut edilul șef, agenții au ieșit pe teren pentru a-i amenda pe cei care parchează ilegal în zonă, blocând accesul pietonilor, dar și pe comercianții care își vând marfa pe trotuare, fără acte. Primii luați la rost au fost conducătorii auto. 131 au primit amenzi.

Primarul a făcut și precizarea că va modifica zona astfel încât comerțul să se desfășoare în condiții decente, iar șoferii să nu mai parcheze pe unde apucă. Nu se va închide nicio piață, susține Robu.

”Eu n-am spus nicio clipă că ceea ce vreau este să desființez cele două piețe! Ce am spus este că sunt ferm hotărât să pun capăt disconfortului, deranjului cumplit creat locuitorilor din zonă și imaginii foarte proaste create orașului de către cei ce nu înțeleg să fie civilizați -unii din postura de comercianți, alții din cea de clienți”, a scris, vineri, edilul șef, pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ