Primarul în voiaj la Viena, Timișoara sufocată după prima zăpadă mai serioasă din acest an! Foto-video

676

Timișorenii s-au trezit în această dimineață că abia își mai pot scoate mașinile pe străzi, după ce ninsoarea abundentă a căzut necontenit în ultimele 24 de ore în tot Banatul. Străzile din oraș sunt aproape impracticabile, iar șoferii care s-au încumetat să-și scoată mașinile din parcări, au avut nevoie de multă răbdare în traficul care este aproape paralizat și la această oră.

postare robuSe circulă foarte greu chiar și pe arterele mari dintr-un oraș al cărui primar a plecat într-un voiaj, în plină iarnă! Așadar, în timp ce primarul Nicolae Robu se află la Viena, de unde postează imagini cu partea frumoasă a Timișoarei, îmbrăcată în straie albe (vezi foto dreapta), timișorenii își testează răbdarea și nervii în trafic.

”MÂNDRU DE ORAȘUL MEU!

Dați Share!

Așa cum am făcut cunoscut, sunt la Viena. Tocmai am ajuns la hotel de la recepția oferită de Primarul Vienei, în superba sală de recepții VIP din superba clădire a Primăriei Vienei.

Pe parcursul recepției, fiica mea Andreea mi-a trimis pozele de mai jos. Evident, le-am arătat imediat la o mulțime de lume, mândrindu-mă cu ce oraș avem, la ce oraș sunt Primar!

Dacă vă plac pozele, clicuiți o dată pe Like
Dacă nu vă plac, clicuiți de trei ori pe Like 🙂)
Dați, oricum, Share!”, a scris Robu pe Facebook.

Ninge fără oprire la Timișoara, iar utilajele de deszapezire nici că au fost văzute pe vreo arteră!

Mai jos puteți vedea câteva imagini care confirmă fără doar și poate cele scrise mai sus! Timișoara, paralizată după o noapte de ninsoare!

LĂSAȚI UN MESAJ