Primarul Timişoarei Nicolae Robu, un „La mulţi ani!” timişorenilor… ca un bilanţ

101

Mesaj de Anul Nou 2016, adresat timişorenilor de Nicolae Robu! „N-o să prezint acum un raport de activitate. Dar, nu pot să nu menționez că… „, afirmă primarul Timişoarei, care recunoaşte că a fost „mult deranj” cu atâtea şantiere.

„… anul 2015 a însemnat anul finalizării pasajului Michelangelo, anul finalizării reabilitării centrului istoric constând în nu mai puțin de 10 străzi și 4 piețe, anul finalizării reabilitării malurilor Begăi, anul finalizării reabilitării Parcului Justiției, anul finalizării reabilitării străzii Muzicescu, anul finalizării reabilitării, modernizării şi extinderii reţelei de canalizare şi alimentare cu apă pe 84 de străzi, etc., etc.,”, spune Nicolae Robu pe Facebook, cu câteva ore înainte de 2016.

Primarul Timişoarei susţine că oraşul e „cel mai performant în implementarea de proiecte pe fonduri europene, neratând absolut niciunul”: 35 de astfel de proiecte puse în operă din 35, în valoare de peste 1 miliard de lei. „A fost nevoie de înțelegere, de suportarea a mult deranj și de susținere”, recunoaşte Nicolae Robu.

Nicolae Robu trece de la şantiere la cultură şi sport, mai exact la calificarea în finala competiției pentru obținerea titlului de capitală europeană a culturii pentru 2021, dar şi la ceea ce au realizat ACS Poli, RCM Timișoara Saracens şi BCT. „A fost și anul în care s-au făcut enorm de multe lucruri pentru domeniul sănătății, pentru domeniul educației, pentru transportul public în oraș”, adaugă Nicolae Robu la acest bilanţ.

Nicolae Robu nu uită să pomenească de cât a muncit, „a munci este o pasiune, o pasiune dusă până la fanatism” şi, în perspectiva anului care vine, unul cu alegeri, după cum menţionează şi el, le dă asigurări alegătorilor că va fi cinstit, corect, eficient etc. „Vă urez un an nou 2016 fericit, un an cu sănătate, noroc, bunăstare, succese, pace în suflete şi bucurii din belşug! La mulţi ani!”, încheie edilul-şef al Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ