Primarul Timișoarei începe să-și aducă aminte de promisiunile din campania electorală de acum 5 ani, când vine vorba de extinderea Timpark

236

Primarul Nicolae Robu dă asigurări că sistemul de taxare pentru parcare din Timișoara nu se extinde, așa cum ceruseră reprezentanții Timpark. Aceștia doreau să introducă în plaja de tarifare încă 21 de străzi din oraș, dar edilul șef s-a opus. Proiectul a fost scos de pe ordinea de zi a ședinței de plen care a avut loc marți.

Nicolae Robu a susținut că el a promis cetățenilor, în campania electorală de acum 5 ani, că nu va introduce tarife pentru parcare pe străzile din cartierele rezidențiale, exact ceea ce doreau reprezentanții Timpark. Ce nu-și aduce aminte actualul primar al Timișoarei că, în aceiași campanie electorală, a promis DESFIINȚAREA Telpark, promisiune neonorată pentru că Telpark a devenit Timpark, adică așa cum zice o vorbă românescă, ”aceeași Mărie, cu altă pălărie!”

Așadar, cel puțin pentru moemnt, șoferii timișoreni vor achita ca până acum parcarea, adică pentru aceleași zone. Timpark ar fi trebuit să se extindă pe următoarele străzi: strada Amforei, Calea Bogdăneștilor, Dr. Iosif Bulbuca, Burebista, Căpitan Damșescu, Corneliu Coposu, Corbului, Crizantemelor, Intrarea Doinei, Eroilor de la Tisa, Mihail Kogălniceanu, F.C. Ripensia, Labirint, Calea Circumvalațiunii (Aleea Libelulei – Complex Sportiv Bega), Mangalia, Pestalozzi, Dr. Aurel Păunescu Podeanu, Protopop George Dragomir, Platanilor, Plautius Andronescu și Iancu Văcărescu.

LĂSAȚI UN MESAJ