Primarul Timişoarei, atac la CJ Timiş: “Obstrucţionează dezvoltarea Timişoarei”!

341

Modificarea legislaţiei din România îl deranjează pe primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Potrivit acestuia, investitorii care doresc să îşi deschidă sau să îşi extindă afaceri la Timişoara se lovesc de o birocraţie exagerată şi în loc să se realizeze obiective, patronii marilor companii îşi pierd timpul întocmind studii şi completând hârtii.

Edilul şef spune că mai mulţi oameni de afaceri au mers la Primărie şi s-au plâns de funcţionarii Consiliului Judeţean Timiş la care trebuie să apeleze pentru anumite autorizaţii şi avize.

“Se plâng investitorii şi mă plâng şi eu, ca primar, că după modificarea legii, Consiliul Judeţean este un adevărat obstrucţionist al dezvoltării oraşului, al promovării investiţiilor în Timişoara. Mă refer la atitudinea pe care doamna arhitect şef o are: mereu întârzie hârtiile cât poate de mult şi trec luni de zile fără să se progreseze cu tot ce vrem să facem, şi noi, Primăria Municipiului Timişoare, şi investitorii în Timişoara. Legea în sine este făcută de minţi întortocheate, care parcă au o bucurie să înfrâneze dezvoltarea societăţii”, spune Nicole Robu, primarul Timişoarei.

Acesta a refuzat să ofere exemple concrete, de frică să nu le creeze probleme investitorilor care s-au plâns. Primarul mai spune că funcţionarii din CJ Timiş cer foarte multe ”studii şi parastudii” şi când investitorii duc aceste documente li se cer multe alte acte în plus.

Foto: Facebook/eye-in-the-sky

LĂSAȚI UN MESAJ