Primarul Timișoarei anunță cum stau lucrurile pe cel mai important șantier al orașului

72
Într-o postare recentă, Dominic Fritz afirmă că muncitorii au început să monteze liniile noi de tramvai pe Calea Bogdăneștilor.
El îi asigură pe locuitorii din zonă, serios afectați de lucrările majore din respectivul perimetru, că lucrările se vor încheia anul acesta.
„Am început să montăm linia de tramvai pe Calea Bogdăneștilor. Anul acesta terminăm și acest șantier.
Montarea se va face venind dinspre Cetății, și odată cu linia, constructorul va finaliza, tronson cu tronson, întreg bulevardul: trotuarele, carosabilul, pista pentru biciclete.
Chiar dacă șantierul de pe Bogdăneștilor nu a avut aceeași evoluție constantă ca cel de pe Cetății, și aici două treimi din lucrările sunt finalizate. Mai exact, s-au realizat:
👉Aproape 3,5km de rețea de telecomunicații subterană, în care operatorii de telecomunicații vor începe să-și treacă cablurile aeriene;
👉Peste 3km de canalizație pentru rețeaua electrică pentru rezidenți și iluminat public;
👉Peste 1km de cabluri doar pentru aprovizionarea cu electricitate a stațiilor de tramvai;
👉Peste 4,5km de conducte de apă înlocuite;
👉Peste 3,5km de conducte de canalizare înlocuite;
👉Peste 3km de conducte de gaz înlocuite;
👉Un segment de 390m de rețea de termoficare înlocuit;
👉Peste 100 de stâlpi de iluminat public stradal, cu consum redus;
Le mulțumesc celor care locuiesc în zonă și celor care tranzitează pentru înțelegere și răbdare. Este o lucrare care va schimba modul în care arată zona și modul în care vom circula pe aici. Înlocuirea rețelelor subterane, dar și pregătirea canalizației pentru a duce cablurile de telecomunicații în subteran au fost etape absolut necesare.”

LĂSAȚI UN MESAJ