Primarul Timișoarei anunță că deschide școlile pentru elevi și în vacanța de iarnă

103

Primarul susține că măsura este menită să-i facă pe copii să practice mișcarea și activitățile sportive în curțile școlilor timișorene, pe toată perioada vacanței. Iată postarea lui Dominic Fritz:

„Elevii vor avea acces la terenurile de sport din incinta școlilor și după terminarea cursurilor și în vacanțe, pentru a face mișcare.

15 unități de învățământ care au terenuri de sport și pază umană, au fost identificate împreună cu Inspectoratul Școlar, pentru a face parte din acest program, care se va extinde și la alte școli, în momentul în care vor dispune de pază umană.

Accesul la aceste terenuri, în weekend-uri și în vacanțe – dacă nu se desfășoară alte activități, de tip olimpiade, examene etc. – se poate face între orele 09,00 și 21,00, în funcție de anotimp și de programul de pază.

De asemenea, în timpul săptămânii, dacă nu există activități didactice, se poate permite accesul elevilor în curți și terenuri de sport până la ora 21,00, în funcție de anotimp și de programul de pază. Fiecare școală poate modifica programul, în funcție de activitățile și evenimentele care fac parte din procesul educațional, cu obligația de a afișa la loc vizibil aceste modificări.”

Sursa: https://www.facebook.com/1396947390320682/posts/5368019316546783/

LĂSAȚI UN MESAJ