Primarul recunoaște, în sfârșit, că Timișoara este sufocată de gunoaie. Doar Paștele va reda curățenia orașului

201

Mai durează câteva săptămâni până când în Timișoara se va face curățenie stradală. Aceasta este ultima declarație a primarului Timișoarei, Nicolae Robu.

Asta după ce edilul spunea în spațiul public că noul operator de salubritate va începe munca imediat după semnarea contractului, din 12 februarie.

”Mai durează câteva săptămâni până când operatorul va începe efectiv să își intre în sarcini. Am promisiunea că de Paști, cel târziu, orașul va fi curățat”, a declarat Nicolae Robu.

Edilul șef recunoaște și el, în sfârșit, că Timișoara nu este un oraș curat. Iar situația nu se va îmbunătăți decât… de Paști.

”Regret și eu că a trebuit să trecem prin această perioadă care va rămâne una tristă pentru noi. Tranziția la un nou sistem, faptul că mulți cetățeni nu au semnat contracte cu ADID/RETIM, au condus la crearea multor grămezi de gunoi casnic care au dat un aspect groaznic orașului”, a mai spus Robu.

Noul operator de salubritate va mătura străzile, scuarurile, trotuarele, parcările publice, va goli coșurile de gunoi și va face curat în jurul lor. Contractul este semnat pentru 4 ani.

foto – Cetațean în Timișoara. Pretențios / FB

1 COMENTARIU

  1. Deci noul operator va face curăţenie stradală dar cei fără contracte cu vechiul Retim vor continua să arunce gunoiul tot la colţ de stradă,că doar n-o să-l ţină in casă.Şi astfel vor apărea noi conflicte intre municipalitate şi firma de salubritate.Inaite să citesc acest articol treceam cu maşina pe lăngă scoala ajutătoare de pe fosta Musorski unde doi tineri,, bruneţi,,aruncau un sac mai mare decât ei.Este o rampă clandestină in faţa unei şcoli şi a unei grădiniţe unde chiar s-ar putea supraveghea,dar nu se face nimic .I-am claxonat şi mi-au arătat ,,degetul,,.

LĂSAȚI UN MESAJ