Primarul Nicolae Robu, audiat la DNA Timişoara

91

Primarul Timişoarei a fost chemat în această după-amiază la sediul DNA. Nicolae Robu a fost convocat de procurorul care instrumentează dosarul finanţării echipei de fotbal Politehnica Timişoara, în perioada în care era condusă de Marian Iancu.

Procurorii DNA Timişoara sunt pe punctul de a trimite în judecată dosarul privind finanţarea ilegală a echipei de fotbal. Edilul susţine că la DNA a cerut, în numele Primăriei, recuperarea prejudiciului estimat la aproximativ 30 de milioane de lei.

DNA Timişoara a trimis o adresă prin care i-a cerut primarului să spună dacă instituţia se constituie ca parte civilă. “Am depus această declaraţie de constituire ca parte civilă a municipalităţii. Aşa cere legea ca primarul să facă toate diligenţele pentru recuperarea prejudiciului, atunci când se invocă prejudicii. Va urma un proces şi cât va fi prejudiciul va fi stabilit finalmente în cadrul acelui proces”, explică Nicolae Robu.

Reamintim, în acest dosar sunt anchetaţi fostul primar Gheorghe Ciuhandu, fostul viceprimar Adrian Orza, secretarul Ioan Cojocari şi câţiva funcţionari publici.

1 COMENTARIU

  1. Rog DNA Timis sa-i verifice activitatea de cand era rector la Universitatea Politehnica Timisoara! Stiu ce zic! Verificati cati studenti erau cazati pe pile in caminele politehnicii! Stiu mai multe, dar nu le zic acuma!

LĂSAȚI UN MESAJ