Primarul Municipiului Timişoara ar trebui să se adreseze într-un mod civilizat cetățenilor, crede Călin Dobra

138

Preşedinte interimar al PSD Timiș, Călin Dobra, nu a putut sta indiferent la ciocnirile verbale dintre primarul Robu și reprezentanți ai PSD. Iată și poziția dânsului legată de supărarea primarului.

Primarul Nicolae Robu ar putea fi atacat de… Asociația Cretinilor

”Revedem, cu surprindere şi îngrijorare, o nouă ieşire nervoasă a primarului Nicolae Robu, prin care adresează cuvinte deloc potrivite persoanelor care nu împărtăşesc aceleaşi idei cu dumnealui sau care îşi permit să-îi critice argumentat activitatea administrativă. Am văzut în repetate rânduri cum a jignit cetățeni, jurnalişti iar acum … un deputat.

Îi reamintesc domnului primar al municipiului Timişoara faptul că problemele nerezolvate ale oraşului se înmulțesc pe zi ce trece, iar dânsul, în calitate de primar are obligații față de cetățeni. Gunoiul care a „inundat” oraşul, iluminatul stradal şi transportul public sunt doar câteva din problemele cu care cetățenii se confruntă zilnic. Soluționarea acestora, gestionarea administrativă şi a datoriilor – de orice fel, ar trebui să reprezinte priorități pentru edilul Timişoarei.

Fac un apel, pe această cale, prin care îi adresez, în mod politicos, domnului primar Nicolae Robu să dea dovadă de decență şi să îşi prezinte public scuze în contextul afirmațiilor sale”, a declarat Călin Dobra.

Primarul Nicolae Robu ar putea fi atacat de… Asociația Cretinilor

Primăria ar trebui să achite 200 de milioane de euro firmelor partenere, susține parlamentarul Matei Suciu

LĂSAȚI UN MESAJ