Primarul Fritz vinde mașina unui fost ștab local! Anunțul a fost făcut pe o rețea socială

117

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, anunţă vânzarea unui BMW X5 care îi aparţine societăţii Horticultura şi care a fost condus de fostul director al companiei Andrei Drăgilă, demis după ce a intrat în conflict cu noua administraţie.

„Horticultura a scos astăzi la vânzare maşina fostului director, un BMW X5 full option. Maşina a iritat mulţi timişoreni prin modul în care era ilegal parcată peste tot prin oraş, cu voie de la fosta conducere a Primăriei Timişoara. Nu mai vrem directori intangibili, nu mai susţinem aroganţa puterii, nu mai acceptăm risipa banilor publici. Este o schimbare mică, dar transmite un semnal clar”, a anunţat Dominic Fritz, pe Facebook.

Potrivit debanat.ro, preţul de pornire la licitaţia Horticultura este de 10.000 de euro, iar fişa tehnică a maşinii cu an de fabricaţie 2008 este următoarea:

Kilometri: 224 000 km

Locuri : 7 locuri

Capacitate cilindrica: 2993 cm

Putere kW/cp: 210 kW/ 286 cp

Cutie viteze: automată, buton sport

Dotari:

– Interior piele culoare camel

– Scaune fata electrice si incalzite

– Scaun sofer electric cu memorie

– Coloana directie electrica si memorie

– Navigatie, bluethoot, comenzi pe volan

– Dublu climatronic

– Bi –xenon

– Jante vara 18” cuciucuri Michelin dot 2021, jante iarna 18” cauciucuri Michelin dot 2019

– Sistem multimedia DVD cu ecran 9” pentru locurile din spate

– 7 locuri (al treilea rand de scaune in portbagaj)

– Haion portbagaj “soft close”

– Plafon panoramic tip “sky wiev”

Pentru informatii suplimentare,vizionare si drive test, puteţi suna la 0256.220.121.

1 COMENTARIU

  1. Praf in ochii timisorenilor, Pentru a nu se sesiza de irosirea banilor publici cu tot felul de studii de fezabilitate care, dureaza cu anii, dupa care iarasi niste nai cu conceperea proiectelor, apoi licitatia, iarasi niste luni bune, daca nu se fac contestatii (pot dura ani) apoi „inceperea” costructiilor cu ajutorul firmelor de apartament care incep constructia, incaseaza banii si declara faliment! In cazul in care timisorenii sunt suficient de naivi sa va realeaga, timp in care, Timisoara se va face de rusine (cu ajutorul primarului ) la capitolul „Timisoara Capitala Culturala”, orasul este inundat de gunoaie (credeam ca nemtii sunt mai curati si mai pedanti, motiv pt. care ati fost ales!), parcurile se inunda de buruieni, colcaie sobolanii in oras, oamenii sarmani ingheata in locuinte, ati marit impozitele pe proprietati ( cu ce ati contribuit la achizitionarea lor?), nu sunt ajutati oamenii sa-si reconditioneze cladirile istorice dar, ii amendati si ii impozitati exagerat daca nu au posibilitatea de a le reabilita! NU ATI ACCESAT FONDURI NERAMBURSABILE PT. REABILITAREA CLADIRILOR ISTORICE, ASA CUM A PROCEDAT PRIMARUL DIN ORADEA! Lista mai poate continua!

LĂSAȚI UN MESAJ