Primarul, din nou pe șantier. Stadiul lucrărilor la podurile Dragalina și Eroilor

53

Primarul Timișoarei și-a făcut un obicei în a inspecta șantierele din oraș. Edilul șef a fost în vizita pe Podul Dragalina, aflat în lucru. Progresul este unul semnificativ, spune Robu. În plus, edilul afirmă că podul lărgit și modernizat va fi gata în septembrie 2019.

„La momentul vizitei mele de astăzi (n.r. Luni după amiaza) pe șantier, situația era următoarea:
1. La noul pod din aval de podul vechi, erau deja puse și grinzile dintre cele două arce de pod pornite de pe cele două maluri.
2. La noul pod din amonte de podul vechi, tocmai se pregătea punerea grinzilor
Ceea ce urmează este solidarizarea, la fiecare pod nou, a grinzilor cu arcele și apoi betonarea, operații care odată realizate, vor marca intrarea lucrărilor în linie dreaptă.
Reafirm: Podul Dragalina, consolidat și extins aproape de trei ori ca lățime, va fi inaugurat și dat în folosință în septembrie 2019. Sunt toate șansele ca și Podul Eroilor să fie finalizat tot atunci”, a scris edilul pe Facebook.

Și Podul Eroilor va fi extins la 4 benzi și se vor reface trotuarele. Costurile pentru cele doua obiective sunt de 10 milioane de lei, bani obținuți prin PNDL.

NOI PROGRESE SEMNIFICATIVE LA PODUL DRAGALINA! ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!La momentul vizitei mele de astăzi pe șantier, situația era următoarea:1. La noul pod din aval de podul vechi, erau deja puse și grinzile dintre cele două arce de pod pornite de pe cele două maluri.2. La noul pod din amonte de podul vechi, tocmai se pregătea punerea grinzilorCeea ce urmează este solidarizarea, la fiecare pod nou, a grinzilor cu arcele și apoi betonarea, operații care odată realizate, vor marca intrarea lucrărilor în linie dreaptă. Reafirm: Podul Dragalina, consolidat și extins aproape de trei ori ca lățime, va fi inaugurat și dat în folosință în septembrie 2019. Sunt toate șansele ca și Podul Eroilor să fie finalizat tot atunci.

Publicată de Nicolae Robu pe Luni, 24 iunie 2019

 

LĂSAȚI UN MESAJ