Primarul din Lovrin, acuzaţii grave la adresa conducerii CJ Timiş, din cauza centrului de legume-fructe

907

Primarul din comuna Lovrin este extrem de nemulţumit de înfiinţarea unui centru de legume şi fructe în regiune, în localitatea Tomnatic.

Edilul Marius Graur spune că alegerea a fost una pur politică. El susţine că Lovrinul era mult mai potrivit pentru această investiţie, dar nu a fost ales pentru că are conducere liberală.

“Comuna Lovrin se află într-un nod de cale fertă şi drumuri naţionale şi judeţene. A fost ales Tomnaticul clar politic şi mi-era frică de asta. Pentru că, cu ceva timp în urmă, înainte să se lanseze pe piaţă centrul, aveam speranţa că se va face la Lovrin datorită poziţiei şi legumicultorilor din zonă. Comisia Consiliului Judeţean a trecut cu mare viteză prin localităţile desemnate. S-a făcut doar de dragul să treacă, să nu se spună că nu au fost vizitate. Doar de formă, pentru că rezultatul se ştia de la început”, a declarat marius Graur, primarul comunei Lovrin.

Consiliul Judeţean Timiş a aprobat înfiinţarea centrului de legume-fructe în Tomnatic, dar el deserveşte toată zona Lovrin-Gottlob-Tomnatic. Centrul va fi construit anul viitor şi va costa 1 milion de euro, bani de la bugetul CJ Timiş. Ciudat este că banii apar deja în bugetul de anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ