Primarul din Giroc le răspunde personal elevilor din comună care-i scriu scrisori

1600

”Scrisori către primar” este titlui unei inițiative a cadrelor didactice de la clasele primare din comună. Astfel elevii sunt cointeresați să afle date despre diverse probleme iar primăria știe că se poate baza pe generația care reprezintă schimbul de mâine.

Edilul șef, Iosif Ionel Toma, se întâlnește periodic, în biroul său de la Primăria Giroc, cu elevii din comună care-i scriu scrisori pe diverse teme. Inițiativa dascălilor din comună vine în întâmpinarea dorințelor primăriei care investește permanent în educație.De vorba cu copiii din Giroc 1

Să investești în educație nu înseamnă neapărat să aloci bani de la buget pentru clădiri necesare desfășurării diverselor activități din învățământ în bune condiții. Este nevoie să investești și suflet. Îmi place să cred că întâlnirile mele față-n față cu elevii din Giroc sunt la fel de importante pentru educația lor ca și investițiile materiale” spune Iosif Ionel Toma.

Este foarte important să fii receptiv la problemele copiilor, să discuți cu ei, să vezi cum gândesc și ce probleme au. Acum țintim spre o școală nouă și spre o altă creșă, pentru că cea actuală este mult prea mică pentru numărul copiilor și pentru cel al solicitărilor care vin în permanență din partea părinților. Ar fi necesară o locație cu 150 de locuri la creșă, și 500-600 de locuri la școală. Acum avem peste 6.000 de metri pătrați de săli de clasă și laboratoare”, a mai adăugat primarul.

3 COMENTARII

  1. Un primar exceptional.Un primar care se preocupa de noi. Girocul ne surprinde in fiecare zi si spre deosebire de ultimii ani s-a dezvoltat intr-un ritm intens,.

  2. Un asemenea primar mai rar vezi.Am luat decizia de a ma muta la Giroc cand am vazut cum a reusit sa se dezvolte. Primarul s-a implicat incontinuu in dezvoltarea comunei, adica avem si lie proprie de transport in comun, avem LICEU. Copii trebe ascultati, va multumim ca investiti in Educatie. Felicitari.

LĂSAȚI UN MESAJ