Primarul din Caransebeș s-a vaccinat anti-COVID, deși nu intra în etapa I

    48

    Primarul din Caransebeș a sărit rândul la vaccinare anti-COVID-19. Acesta a postat pe Facebook o poză de la imunizare și a titrat că ”Am făcut-o și pe-asta!”. Edilul-șef nu face parte din categoria persoanelor ce puteau să se vaccineze în etapa I a campaniei, neavând dreptul să se imunizeze.

    „Nu am încercat să-i conving pe cei sceptici de importanța vaccinului, dar celor nehotărâți le pot spune doar atât: nu doare deloc. Celor cârcotași: eu nu-mi risc viața pentru politică sau publicitate, ci încerc să fiu un exemplu, de data asta pozitiv, că negativ am fost destul. Cât despre istoricul vaccinurilor, la fel de simplu vă spun că ele au salvat omenirea și a crescut, semnificativ, speranța de viață, nu de moarte. Dacă acum voi avea un cip implantat, niciun necaz, m-am obișnuit cu supravegherea de toate felurile”, a scris, ulterior, pe rețeaua de socializare primarul.

    Felix Borcean susține că medicii Spitalului din Caransebeș, care aparține Primăriei, l-au invitat în mai multe rânduri să se imunizeze și că a făcut-o pentru a-i îndemna și pe sceptici să o facă. El nu consideră că a luat locul altcuiva.

    LĂSAȚI UN MESAJ