Primarul, deranjat de absenţa celor de la Verde pentru Biciclete, la audienţa pe Facebook

87

Audienţa primarului Timişoarei cu bicicliştii a fost un succes, susţine primarul Nicolae Robu. Acesta a fost, însă, clar deranjat de lipsa repezentanţilor asociaţiei Verde pentru Biciclete. Edilul îi acuză de interese politice şi pe aceştia.

Nicolae Robu a postat pe Facebook un mesaj după discuția în mediul online pe care a avut-o cu bicicliştii din Timişoara, la care, spune el a avut audienţă de peste 11.000 de persoane. Primarul se arată dezamăgit de lipsa celor de la Verde pentru Biciclete şi spune că absenţa lor a fost motivată… politic.

“Vă asigur, încă o dată, că voi face tot ce-mi stă în putință pentru a vă crea condiții cât mai bune! Fac apel la domnișoarele din conducerea asociației Verde pentru Biciclete să lase politica deoparte și să coopereze în interesul membrilor; mă îndoiesc că domnii Emil și Marius Cristescu, fondatorii, și în orice caz, patronii sufletești ai asociației Verde pentru Biciclete sunt mulțumiți de atitudinea lor!”, a postat primarul pe Facebook.

Vă reamintim că asociaţia Verde pentru Biciclete a refuzat să participe la o o audiență online, fără specialişti din cadrul Primăriei şi din afara ei şi au considerat invitaţia primarului drept o mişcare de marketing şi manipulare.

În cadrul audienţei, primarul a vorbit cea mai mare parte din timp şi a înşirat lista de realizări din toate domeniile, nu doar din investiţiile în infrastructura de biciclete şi cea ecologică. De asemenea, el le-a transmis ascultătorilor că nu va implementa niciodată “măsuri anti-maşini”, aşa că bicicliştii trebuie să se conformeze cu faptul că nu vor fi vreodată prioritate pentru administraţia Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ