Primăria Timișoara promite o parcare în zona centrală

53

După 7 ani de mandate și multe promisiuni de construire a unor parcări în zona centrală, administrația Robu anunță că a găsit un teren pe care să realizeze spații de parcare. Acesta se află pe bulevardul Take Ionescu, foarte aproape de Piața Unirii. Ar urma să fie construite aproape 130 de locuri de parcare.

”În vederea realizării locurilor de parcare s-a identificat terenul din Timişoara str. Take Ionescu, nr. 56-58. În acest sens a fost realizată documentaţia tehnico-economică de către S.C. MELVIN S.R.L. Investiţia propune realizarea unei parcări cu parter și 4 nivele pentru autovehicule mici, un etaj retras pentru birouri și un spațiu de închiriat pentru alimentație publică, amplasarea unui totem, amplasarea de panouri de informare pe clădire și realizarea unei împrejmuiri între muzeul de transport și spațiul destinat parcării”, aflăm din proiectul primăriei.

Vor fi realizate 129 de locuri de parcare pentru autoturisme, 4 locuri de parcare pentru microbuze, 3 birouri pentru administrație, o sală de ședințe cu o capacitate de 50 persoane, un spațiu de închiriat pentru alimentație public tip snack-bar, cu o suprafață de 272,75 mp și o capacitate de 88 persoane.

Valoarea totală a investiţiei este de 24,3 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ