Primăria Reșița a investit în dotarea cabinetelor medicale școlare. FOTO

242

În acest sens, acum câteva zile, administrația locală a inaugurat cabinetele stomatologice din patru unități de învățământ reșițene. Au beneficiat de astfel de dotări: Școala Generală nr. 1, Colegiul Național Traian Lalescu, Colegiul Național Mircea Eliade și Universitatea Eftimie Murgu. Cabinetele din aceste școli deservesc toți elevii și studenții care iși desfășoară activitatea școlară în Reșița.

Valoarea totală a investiției este de aproape 59.000 lei. De asemenea, administrația locală are în vedere, în perioada imediat următoare, înființarea și dotarea unui cabinet școlar în cadrul Colegiului Național Diaconovici- Tietz.

”Primăria Municipiului Reșița face eforturi în a susține activitatea medicală gratuită pentru elevi și studenți. În anul 2016, pentru toate cabinetele medicale școlare, s-a cheltuit suma de 22.785,52 lei din bugetul local, iar prin transfer de la Ministerul Sănătății – 61.087 lei”, a precizat biroul de presă al Primăriei.

Elevii și studenții reșițeni pot beneficia de servicii medicale gratuite și pe timpul vacanței, activitatea medicală desfășurându-se și în această perioadă în cabinetele școlare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ