28 C
Timișoara
miercuri 24 iulie 2024

Primăria Comunei Ghiroda elaborează prima versiune a planului urbanistic general al Comunei Ghiroda

PRIMĂRIA COMUNEI GHIRODA, localitatea Ghiroda, str. Victoriei, nr. 46, jud. Timis, anunţă elaborarea primei versiuni a PLANULUI URBANISTIC GENERAL al UNITĂȚII ADMINISTRATIV-TERITORIALE GHIRODA şi declanşarea etapei de încadrare pentru obţinerea avizului de mediu.

Consultarea primei versiuni a planului/programului se poate realiza la adresa Primăriei Comunei Ghiroda, localitatea Ghiroda, str. Victoriei, nr. 46, jud. Timiș, în zilele de luni, marți şi joi: 8:30-14:00; miercuri: 8:30-17:00; vineri: 8:30-12:00.

Comentariile şi sugestiile se vor transmite în scris la sediul APM Timiş, str. B-dul Liviu Rebreanu, nr. 18-18A, în termen de 18 zile calendaristice de la data prezentului anunţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Un prim bilanț al admiterii la UVT

Programe atractive și oportunități unice oferite de cea mai importantă universitate din regiunea de vest. Un prim bilanț al admiterii la UVT. În anul 2024,...

Proiectul noii maternități din Arad, în linie dreaptă

După un lung șir de procese, proiectarea noii maternități din Arad poate să înceapă. Instanțele de judecată au stabilit definitiv că firma ProArhitectura este...

Citește și :