Primăria Arad închide majoritatea centrelor de vaccinare înaintea demarării programului de imunizare a copiilor mai mici de 11 ani

  249

  Primăria Arad a decis să închidă temporar, începând de luni, majoritatea centrelor de vaccinare din oraş, din cauză că există puţine solicitări, iar echipele medicale alocate nu au activitate.

  Potrivit unui anunţ al Primăriei, vor fi închise cinci din cele şapte centre amenajate. Astfel, de luni vor mai funcţiona doar centrul de vaccinare din cartierul Grădişte (sala de cinema) şi centrul amenajat în Cinema Arta. Ambele vor avea program zilnic între orele 8 şi 20.

  Centrele de vaccinare din Aradul Nou, Micălaca, Gai, din incinta Sălii de sport CSS de pe strada Predeal precum şi Centrul de Vaccinare Drive Thru îşi suspendă activitatea până când cererea de imunizare va creşte din nou.

  Totodată, Primăria Arad anunţă că vaccinarea copiilor din grupa 5 – 11 ani începe în 26 ianuarie şi se va face la un singur centru, cel din cartierul Grădişte, unde copiii pot fi duşi şi fără programare.

  Populaţia se poate vaccina în continuare şi la medicii de familie înrolaţi în programul naţional.
  Sirsa: Radio Timișoara

  LĂSAȚI UN MESAJ