Primar și viceprimar filmați în timp ce dansau pe manele la o petrecere

200

Primarul și viceprimarul comunei Ciucea au fost filmați în timp ce dansau alături de alți aproximativ 20 de oameni la o aniversare, fără să respecte reguli de distanțare. În timp ce un membru al partidului rival le critică momentul de relaxare, primarul liberal spune că nu a încălcat nicio regulă, fiind vorba despre o petrecere în spațiu deschis.

„La #Ciucea, primarul şi viceprimarul dansează pe manele în plină pandemie, alături de un pădurar renumit în zonă. Oare autorităţile statului dorm sau dacă este primar de la PNL închidem ochii şi ne prefacem că nu am văzut nimic?”, a comentat pe Facebook deputatul clujean Hora Nasra (PSD).

„Ce să comentez, era ziua unui prieten foarte bun şi m-a invitat la grătar. Am fost vreo 20 de oameni în spaţiu deschis”, a declarat primarul PNL pentru Adevărul. Edilul a reiterat că nu consideră că a încălcat prevederile legii impuse în pandemia de coronavirus, având în vedere că distracția s-a petrecut în spațiu deschis.

„Era spaţiu deschis şi am fost 20 de oameni, dacă stau patru oameni la o terasă nu e problemă, în cazul nostru e încălcarea legii”. Politicianul spune că filmarea este un rezultat al intențiilor denigratoare alerivalilor politici:

„Duşmanii politici au postat filmarea, contracandidatul meu de la PSD. A fost cineva acolo care a filmat, am băgat de seamă, dar nu a fost ceva extraordinar, nu aveam ce să ascund. Era ziua de naştere a unui prieten, eu nu mă dezic de prieteni”.

sursa – gandul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ