Primar PSD, ridicat de procurorii DNA, după un flagrant cu luare de mită într-o parcare din Timișoara

210

Procurorii anticorupție au descins ieri, 11 iunie, la primăria din Șopotu Nou, de unde l-au ridicat pe edilul-șef Păun Baba. Acesta a fost dus la audieri la sediul DNA Timișoara, fiind suspectat de luare de mită pentru avizarea mai multor lucrări edilitare efectuate pe raza comunei cărășene.

Procurorii DNA Timişoara şi ofiţeri de la DGA au organizat, ieri, un flagrant în parcarea sediului Finanţelor Publice din Timişoara, în urma căruia un bărbat a fost ridicat pentru luare de mită. Flagrantul a fost pus la cale pentru un inginer, angajat ca diriginte de şantier la diferite lucrări ale Primăriei Şopotu Nou, efectuate în ultimii ani. Acesta primise de la un denunţător câteva zeci de mii de lei, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, informează opiniatimisoarei.ro și stiripesurse.ro.

La scurt timp după organizarea flagrantului, procurorii DNA au descins la primăria din comuna Şopotu Nou și l-au ridicat pe primarul Păun Baba, pe care l-au dus la sediul DNA Timişoara pentru audieri. Edilul și dirigintele de șantier sunt acuzaţi, potrivit acelorași surse, că de-a lungul timpului au primit mită pentru avizarea mai multor lucrări.

Păun Baba (PSD) este primarul comunei Șopotu Nou din anul 2004. A câștigat al cincilea mandat de primar la alegerile din 27 septembrie 2020 cu 72% din voturi, fiind urmat la mare distanță de candidatul PNL, Gruia Țunea, cu 21%.
Sursa: resita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ