Primar din Banat, acuzații dure la adresa unui solist celebru de muzică populară! De unde a plecat scandalul

689

Tinu Veresezan, unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de muzica populara din Romania, este acuzat ca a ruinat petrecerea unei intregi localitati din Banat, el fiind capul de afis al eveimentului. Mai mult decat atat, primarul comunei e decis sa nu ii mai permita solistului, vreodata, cel putin cat ramane el in functie, sa mai cante acolo…

Mai exact, zilele comunei Teremia Mare aveau drept cap de afis, pentru sambata, 4 august, un concert cu Tinu Veresezan.

“Ne-a cerut multi bani, dar am acceptat. Stiam ca lumea se va inghesui sa il vada, este cel mai iubit interpret de muzica populara de la noi”, spune primarul comunei banatene Cornel Gui. Doar ca, din pacate, Tinu Veresezan a cam uitat sa ajunga la eveniment.

“Am semnat contractul acum luni bune. Ne-a cerut o caruta de bani, ne-a cerut si arvuna. I-am explicat ca nu putem sa dam arvuna, ca nu este legal, dar ca il vom plati, cu prioritate, imediat dupa eveniment. Doar sa vina. E vorba de peste 22.000 de lei, o suma mare pentru bugetul comunei, dar, in fiecare an, oamenii l-au cerut pe el. Iar sambata, in ziua concertului, l-am sunat. Nu mai raspundea la telefon, am insistat, iar el, relaxat, ne-a zis ca nu mai vine, chiar daca avem contract. Avea o nunta, pentru el era mai importanta decat cantarea din comuna noastra, din Teremia Mare”, ne-a mai spus, in exclusivitate, primarul comunei Teremia Mare, Cornel Gui.

Mai mult decat atat, Tinu Veresezan nu a acceptat nici macar sa treaca pe acolo, chiar daca i s-ar fi schimbat ora recitalului. “L-am rugat sa vina mai devreme, doar sa vina. Lumea il astepta, se stransesera peste 1.000 de oameni. Nici nu a vrut sa auda… Atunci i-am spus sa nu il mai prind la mine in comuna, nici nu mai vreau sa il vad”, ne-a mai spus primarul.

De altfel, Tinu Veresezan era unul dintre obisnuitii artisti care concertau la Zilele Teremiei Mare, succesul lui fiind de necontestat. Iar oamenii, incantati ca el urma sa cante s-au adunat in numar mare sambata trecuta, pentru eveniment. “Cand le-am spus ca, din pacate, Tinu Veresezan nu mai vine sa cante, au plecat mai bine de jumatate din oameni acasa. Problema e ca nici nu aveam cu cine sa il inlocuiesc”, a mai spus Cornel Gui, primarul localitatii banatene, celebra pentru podgoriile si vinul de calitate de acolo.

Contactat de WOWbiz.ro in vederea obtinerii punctului sau de vedere, solistul Tinu Veresezan nu a dorit sa comenteze cele petrecute la Teremia Mare, anuntandu-ne doar ca se afla in Turcia.

sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ