Prima parcare dintre blocuri, în zona Calea Girocului

228

Timișorenii care locuiesc în zona Girocului și au mașină primesc o veste bună. Ei au la dispoziție o primă parcare amenajată între blocurile din cartier. Asta, după ce de aici au dispărut garajele. Edilul șef al urbei a anunțat acest lucru pe Fcebook și face și un sondaj de opinie.

”O nouă parcare am finalizat în urma demolării unor garaje! Ea are 73 de locuri, iar conex trotuare, spații verzi adevărate, copaci și bănci! Susțineți proiectul nostru de desființare a tuturor garajelor din oraș și amenajare în locul lor de locuri de parcare civilizate, cu trotuare, spații verzi, copaci și bănci?”, este întrebarea lui Nicolae Robu.

Garajele din zona Girocului au fost demolate în octombrie, la fel cum s-a îtnâmplat în Soarelui. Operațiunea ”Garajdiada”, cum a numit-o primarul Timișoarei, a început încă de anul trecut. Atunci, peste 200 de garaje au fost puse la pământ, iar anul acesta autoritățile au mai demolat peste 100. De altfel, în cartierul Soarelui a și fost deschisă o parcare nouă, amenajată pe locul fostelor garaje.

LĂSAȚI UN MESAJ