Prima mutare a violeților: Alex Munteanu

240

Săptămâna începe cu primul transfer parafat de prim-divizionara ACS Poli. Timișorenii și-au asigurat serviciile mijlocașului Alexandru Munteanu, capitanul lui Gaz Metan Mediaș.

Un mijlocaș de la Gaz Metan Mediaș este primul transfer al violeților în această vară. Acesta vine să completeze poziția de extremă dreapta rămasă neacoperită după plecarea lui Cristi Bărbuț. Alexandru Munteanu a semnat un contract valabil pe o stagiune cu ACS Poli, anunță gruparea de pe Dan Păltinișanu.

Munteanu, 29 de ani, vine din postura de jucător liber de contract după expirarea înțelegerii cu Gaz Metan Mediaș, club unde și-a petrecut ultimele 8 campionate. În sezonul recent încheiat acesta a adunat 37 de prezențe, șapte goluri și cinci pase decisive.

Jucătorul cotat de siteurile de specialitate la 400.000 de euro, a semnat marți contractul de joc cu noua sa echipă și se va prezenta joi la reunirea echipei conduse de Ionuț Popa. Deocamdată programul verii prevede un stagiu centralizat în Poiana Brașov, în perioada 25 iunie – 4 iulie. Urmează a fi stabilite meciuri test pentru ca startul Ligii I este programat mai devreme, în week-endul 15-16 iulie.

Update

Clubul a anunțat alte două transferuri. Este vorba de alți doi jucători cu experiența Ligii I. Gabriel Vașvari este un mijlocaș central de 30 de ani cu 132 de prezențe pentru FC Botoșani ce a semnat un contract valabil două sezoane. Al treilea jucător semnat marți este un fundaș dreapta de 28 de ani. Valentin Crețu a părăsit-o pe Gaz Metan Mediaș pentru un contract pe un campionat cu ACS Poli.

 

LĂSAȚI UN MESAJ