Prima ediție online a Zilelor Carierei XVI la UPT

53

Cea de-a XVI-a ediție a Zilelor Carierei, tradiționalul târg de joburi organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Politehnica Timișoara, la care s-au înscris 50 de firme s-a desfășurat în mediul online, la fel ca majoritatea activităților din cadrul UPT în această perioadă, în contextul epidemiologic actual.

Astfel, pe platforma disponibilă pe site-ul dedicat – cariere.upt.ro – firmele și-au putut încărca ofertele de joburi, practică și realizare de proiecte de diplomă, iar studenții și absolvenții și-au creat conturi și au aplicat pentru acestea.

Pentru a asigura o interacțiune cât mai bună între studenți și absolvenți, pe de o parte, și companii, de cealaltă parte, în perioada 13 – 15 mai 2020 au fost programate o serie de conferințe online, în cadrul cărora companiile au avut ocazia să se prezinte și să-și facă cunoscute ofertele. Fiecare astfel de prezentare a fost urmată de sesiuni de întrebări, în cadrul cărora, prin sisteme de videoconferință, cei aflați în căutarea unei oferte de carieră au putut intra în direct cu reprezentanții companiilor.

Pentru cei care nu au reușit să participe la aceste conferințe online, înregistrările au rămas postate pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara, iar ofertele pot fi accesate în continuare pe platforma de joburi disponibilă pe site-ul www.cariere.upt.ro

LĂSAȚI UN MESAJ