Prima Cupa Interuniversitară de Padel din România a fost organizată în comună Dumbrăviţa

114

Cuplul format din Silviu Popescu şi Bogdan Negrescu reprezentând Universitatea Politehnică din Timişoara a câştigat Cupa Interuniversitară de Padel la masculin. Ei s-au impus în două seturi într-un meci strâns cu 6-3 6-4 în faţă echipei Universităţii de Vest formată din Sergiu Rogoveanu şi Anastasiu Lăzărescu.

La finală feminină, Universitatea de Vest prin cuplul Iulia Gherasim şi Sară Farzat şi-a luat revanşa în două seturi rapide 6-0 6-0 în faţă Politehnicii din Timişoara reprezentată de Silvana Popescu şi Atudoroaie Roxana.

Cele două echipe câştigătoare au primit din partea Teren Padel din Dumbrăviţa marele premiu ce constă în 4 zile de cursuri de padel la Valencia în valoare de 1000 €, plus 4 palete speciale de Padel Kelme totalizând un premiu de 1600 €. Ceilalţi finalişti au primit de asemenea palete de la padel în value de 300€.

Cu ajutorul acestui eveniment Teren Padel, organizatorul aceastei cupe a anunţat şi prima platforma online pentru padel ce va ţine clasamentul jucătorilor de padel din Timişoara şi Dumbrăviţa, iar pe viitor se doreşte extinderea şi în alte alte oraşe cu scopul de menţine evidenţă pe întreagă ţară.

sursa: DumbravitaTV.ro

LĂSAȚI UN MESAJ