Previziuni sumbre pentru deschiderea lotului 4 din Lugoj-Deva (video)

1573

Deschiderea lotului 4 din tronsonul de autostradă Lugoj – Deva ar putea fi amânată pentru mijlocul anului 2018. Previziunea sumbră vine din partea asociaţiei Construim România, din care fac parte specialişti în infrastructura rutieră.

Potrivit ultimelor imagini surprinse de membri asociaţiei, lucrările înaintează bine, dar nu au cum să fie gata la finalul anului 2017, aşa cum a promis ministrul Transporturilor.

„Constructorul, UMB, a făcut progrese față de ultima noastră filmare și a ajuns la 60,84% stadiul fizic, conform raportării CNAIR. Deși constructorul s-a mobilizat, termenul de decembrie 2017 înaintat de CNAIR nu poate fi atins și, cel mai probabil, acest lot nu va fi terminat mai devreme de vara anului 2018.

De remarcat în imagini problemele cu care se confruntă constructorul: alunecările de teren din zona versantului Carierei Carpat Agregate de la Bretea Mureșană și a versantului din zona Branișca, ce a afectat și un stâlp al Transelectrica, iar liniile de înaltă tensiune încă nu au fost relocate”, transmite Asociaţia Construim România.

Lotul 4 din Lugoj Deva se întinde între Ilia şi Şoimuş, costă 490 de milioane de lei şi are 21 de kilometri.

1 COMENTARIU

  1. Acum „tz” ani cand un idiot din bucuresti de la ministerul de resort de atunci a adus o firma de proiectare si expertizare tehnica din strainatate, nimeni nu a ascultat de inginerii romanii care impuneau multe conditii de constructii, dar in mod special NEDEFRISAREA versantilor care mentineau stabilitatea terenului din acea zona.
    Acea nedefrisare insa nu a fost pe placul celor care doreau masa prima lemnoasa din paduri netaiate de 50-150 de ani. Asa ca, avand motivul bine tinut in cur, au pornit la defrisarea comleta a acelei zone, zona care a fost defrisata la ras si care a inceput repejor sa se destabilizeze.
    Dupa care a aparut al doilea motiv, care cica nu a putut fi prevazut (adicalea destabilizarea terenului), ca sa se cheltuie o gramada de bani pe idei stupide si fraudori straini, complici cu perversi guvernanti de ai nostrii,pana in final, si-au dat seama ca nu mai prea pot trage mata de coada, ca deja pisica iese la pensie, si au angajat niste ingineri romani care se chinuie sa repare ceea ce au stricat idiotii dinainte.
    Si cum o reparatie intotdeauna costa mai mult decat un lucru bine facut si gandit cum trebuie de la inceput, in final sunt blamati tot ai nostrii.

LĂSAȚI UN MESAJ