Previziuni sumbre despre ,,bănățeanca” Daciana Sârbu! Ce se va întâmpla cu ea și cu Ponta, la anul

1480
Jurnalistul Victor Ciutacu spune că la viitoarele alegeri europarlamentare, două familii vor rămâne fără loc de muncă. Acesta îi ironizează la greu pe Ponta si pe Antonescu, ambii „întreținuți de lux” de nevestele lor de la Bruxellles.

Jurnalistul s-a referit la Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta și Adina Vălean, soția lui Crin Antonescu.

„Vă dați seama că sunt doi care sunt gata să rămână negri, fără serviciu? Și mai este o familie în aceeași situație – Crin Antonescu și Adina Vălean. O mai ține Ludovic Orban pe listă pe Adina Vălean?!”, a zis Victor Ciutacu la DC News.

„Parcă o să vezi marea surpriză… Mara Mareș în vârful listei”, a mai zis – răzând – realizatorul TV.

Interviul integral acordat de Victor Ciutacu la DC News va fi difuzat în curând.

Când au loc algerile europarlamentare

Viitoarele alegeri pentru Parlamentul European se vor desfăşura între 23 şi 26 mai 2019, potrivit unei decizii adoptate la Bruxelles de miniştrii afacerilor europene din statele membre ale Uniunii Europene, reuniţi în Consiliul Afaceri Generale (CAG), transmit AFP şi dpa.

Reînnoirea Parlamentului European are loc la fiecare cinci ani. Conform legislaţiei europene, viitorul scrutin european urma să aibă loc între 6 şi 9 iunie anul viitor, dar ‘statele membre au considerat că este imposibilă’ organizarea alegerilor în intervalul menţionat.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ