Prețul pe care îl plătește un individ care a ucis cu cruzime o scroafă și purcelușii acesteia

779

Judecătorii din Lugoj l-au găsit vinovat și l-au condamnat pe un braconier care a dat dovadă de o cruzime iesita din comun.

Bărbatul, Sorinel Istodorescu, a fost prins de polițiști în luna martie a anului trecut, pe strada Libertății din Lugoj. La controlul făcut în mașîna pe care o conducea, oamenii legii au găsit mai multe plase cu carne de porc mistreț, dar și câțiva purcei. Cazul a șocat opinia publică, mai ales  purceii erau foarte mici, iar individul se pare  a omorât scroafa în timp ce aceștia se aflau lângă ea.

Sorinel Istodorescu, zis Soare, a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere. Pe lângă pedeapsa închisorii, acesta a primit și o amendă de 3.600 lei. Braconierul nu va avea dreptul de a deținepurta și folosi orice categorie de arme, pe o perioada de 3 ani. Magistrații i-au mai impus lui Istodorescu obligația de a presta muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioada de 110 zile, la Primăria Municipiului Lugoj sau Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei”.

Judecătorii au mai dispus confiscarea specială a autoturismului marca Renault Laguna, cu numărul de înmatriculare P5836BP, folosit de către inculpat la săvârșirea infracțiuniiaparțînând companiei TRANSPORT STRĂINĂTATE EOOD.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

sursă: lugojinfo.ro
foto: arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ