Pressing la Guvern pentru stadionul nou de la Timișoara

225

Autoritățile județene se plâng că Guvernul tergiversează adoptarea unor hotărâri fără de care nu se poate înainta cu poiectul de construire a unui nou stadion la Timișoara. Compania Națională de Investiții a demarat realizarea studiului de fezabilitate pentru noua arenă, iar Consiliul Județean Timiș a început măsurătorile topografice. Însă, se pare că lucrurile nu înaintează așa cum trebuie.

„Stadionul Timișoarei: mingea e în terenul Guvernului | Ne-am săturat să jucăm… în prelungiri!
Guvernul României este așteptat să intre pe teren, în cel mai așteptat «meci» pentru timișoreni. Miza este Stadionul Dan Păltinișanu, pentru care trebuie date două HG. Prima este necesară Companiei Naționale de Investiții, pentru aprobarea indicatorilor tehnico – economici, dați de Studiul de Fezabilitate, iar cea de a doua hotărâre va beneficia CJ Timiș și se referă la demolarea arenei bănățene. De altfel, firma care întocmește documentația a fost deja pe teren, săptămâna trecută, pentru măsurătorile topografice. Nu ne lăsăm! Jucăm tare și facem constant… pressing la guvernanți!”, a transmis Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

CJ Timiș a alocat în bugetul de anul acesta 500.000 de lei pentru a începe demolarea stadionului. Însă, trebuie organizată și o licitație pentru desemnarea unei firme care să pună la pământ actuala arenă.

LĂSAȚI UN MESAJ