Presiunea primarului și centura de sud a Timișoarei

86

Presiunea primarului și centura de

În plină pandemie de coronavirus, primim o veste bună. Administrația Robu anunță data exactă pentru începerea lucrărilor pentru construirea variantei de ocolire a Timișoarei pe partea de sud. De asemenea, edilul șef promite că va pune presiune pe constructor și CNAIR pentru a fi sigur că totul decurge conform graficului.

 

”Ne dorim de ani și ani Centura Sud! Am luptat pt ea în tot acest răstimp! Ei, iată: o vom avea! Lucrările effective vor începe în 25.03.2020!

S-a dat ordinul de rigoare în acest sens!

Voi supraveghea îndeaproape cum vor decurge lucrurile! Iar presiunea mea va conta, vă asigur!”, a scris Niiclae Robu, pe Facebook.

Un mesaj similar a avut de transmis și președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, săptămâna trecută, dar acesta nu a înaintat un termen exact.

Cei aproximativ 25 de kilometri vor închide astfel varianta de ocolire a Timișoarei. De asemenea, acest tronson important va realiza legătura pe direcțiile Reșița – Voiteg – Timișoara, Serbia – Moravița – Deta – Timișoara și, mai departe, spre Arad, respectiv Lugoj, asigurând continuitatea drumului european E70, respectiv între DN59 și DN69.

LĂSAȚI UN MESAJ