22.1 C
Timișoara
luni 22 iulie 2024

Presiune scăzută în localitatea Liebling

Miercuri, în data de 03 iulie 2024, între orele 9-15, se vor realiza lucrări de spălare a rețelelor de distribuție în localitatea Liebling. Din acest motiv, presiunea va fi scazuta în localitate.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Cum se aliniază jocurile de putere în Consiliul Județean Timiș și la Primăria Timișoara începând din toamnă

Situația politică din Timiș rămâne extrem de complicată și alambicată și după alegerile locale anticipate din 9 iunie. După o pauză inerțială, luptele politice se...

Un șofer s-a izbit de un cap de pod în timp ce conducea beat

Un bărbat a fost prins conducând beat în localitatea Sacoșul Turcesc. Bărbatul de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a ieșit cu mașina...

Citește și :