Președintele României vine la Timișoara pentru a-și lansa volumul „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”

38

Președintele României, Klaus Iohannis, este așteptat vineri la Timișoara. Acesta va participa la mai multe evenimente ale Universității de Vest din Timișoara și își va lansa și noua carte la Universitatea Politehnica Timișoara.

Șeful statului va fi prezent, de la ora 13:00, la festivitățile de deschidere a evenimentelor pentru aniversarea a 75 de ani de existență a UVT. Apoi va merge în centrul orașului, unde absolvenții universității au pregătit un moment artistic pentru marcarea aniversării.

De la ora 15:30, Iohannis va participa la ședința Consiliului Național al Rectorilor.

În programul președintelui este stabilită și o întâlnire cu primarii PNL din Timiș.

Ultimul popas pe care îl va face președintele în capitala Banatului va fi la Universitatea Politehnica. Aici își va lansa noua carte.

”Cea de-a treia carte a Presedintelui Klaus Iohannis, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”, apăruta recent la Curtea Veche Publishing, va fi lansată la Timișoara, vineri, 17 mai 2019. Volumul este un ghid care prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituțiilor care o definesc, a valorilor ei și a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent. Totodată, cartea prezintă beneficiile pe care le are România în contextul apartenenței la proiectul comunitar”, a anunțat editura care a lansat volumul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ