Președintele Moldovei implicat într-un grav accident rutier! Ce se întâmplă cu el acum

237

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost implicat într-un accident rutier grav, în apropiere de orașul Strășeni. Din primele informații, mașina în care se afla șeful statului moldovean s-a răsturnat iar liderul de la Chișinău a fost transportat la spital.

Stare de alertă la Chișinău după ce coloana oficială în care se afla președintele Igor Dodon a fost implicată într-un accident rutier grav. Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al IGP Moldova, Mariana Bețivu.

În mașina prezidențială se mai afla mama lui Igor Dodon, soția președintelui și unui dintre fii șefului de stat, transmite Unimedia.

Cea mai afectată de accident ar fi avut mama președintelui care a suferit traumatisme mai severe și posibil fracturi.

Starea lui Igor Dodon este satisfăcătoare. Șeful statului moldovean s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către șeful Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS), Anatolie Golea.

Șeful SPPS a precizat că în accident au fost implicate trei mașini, printre care două vehicule ale Serviciului de Protecție și Pază. În urma impactului, persoanele care au avut de suferit au primit îngrijiri medicale la fața locului.

„Două mașini din coloana oficială a președintelui țării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului”, scrie IGP pe pagina oficială de pe Facebook.

sursa text si foto: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ