Președintele lui Poli rămâne doar șef al alb-violeților

123

Sorin Drăgoi va rămâne în continuare șeful clubului ACS Poli, el adunând un singur vot la alegerile pentru președinția Ligii Profesionist de Fotbal. Gino Iorgulescu a primit un nou mandat, pe 5 ani, cu o victorie zdrobitoare: 13-1.

Vechiul șef al LPF-ului va mai conduce 5 ani organizația ce organizează prima ligă de fotbal a României. Gino Iorgulescu a fost votat pentru al doilea mandat consecutiv drept președinte al Ligii. De data aceasta pe o perioadă de cinci ani. Alegerile ce s-au încheiat de puține minute au scos în față doar doi candidați pentru șefia LPF-ului.

Pe de o parte vechiul președinte Gino Iorgulescu, iar de cealaltă parte un nou-venit în lumea fotbalului – Sorin Drăgoi, președintele lui ACS Poli Timișoara. A avut câștig de cauză Iorgulescu, cel care a primit 13 voturi din 14 posibile. Drăgoi a primit un singur vot, probabil din partea clubului pe care îl conduce. ”Ne vedem peste patru ani, poate voi candida din nou. Este un drept democratic. Totul s-a schimbat peste noapte”, s-a remuzat să declare Drăgoi după aflarea voturilor.

Iorgulescu, 61 de ani, a preluat conducerea LPF-ului în urmă cu patru ani după ce l-a detronat pe Dumitru Dragomir. În mandatul său a reușit să vândă drepturile TV pe o sumă ridicată, dar și-a legat numele și de o serie de decizii aiurea. A activat Cupa Ligii și după două sezoane în care banii nu s-au plătit cluburilor, competiția a fost anulată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ