Președintă USR din vestul țării, cercetată penal, după ce a bătut o tânără, la Lugoj. Politicianul, acuzat că i-ar fi furat victimei un dres de baie și o pereche de șlapi

1070

Președintele USR Găvojdia, Ramona Dzitac, riscă dosar penal pentru loviri, după ce ar fi bătut o tânără în fața unei săli de bowling din Lugoj. Incidentul ar fi avut loc după ce Dzitac ar fi plecat de la o petrecere a burlăcițelor cu un dres de baie și o pereche de șlapi care îi aparțineau victimei și unei alte tinere. Președintele USR Găvojdia susține că totul a fost o înscenare.

Acuzațiile tinerelor au venit la două luni de la petrecerea cu pricina, când acestea au descoperit într-o postare pe facebook a Ramonăi Dzitac că aceasta apărea îmbrăcată într-un dres de baie alb și o pereche de șlapi, ce le-ar aparține fetelor, susțin acestea.

Președintele USR Găvojdia a negat că totul, dar a acceptat să se întâlnească cu una dintre fete pentru, susține ea, a-i face cadou dresul respectiv de baie. Întâlnirea a avut loc la Lugoj, pe Calea Timișoarei. Lucrurile au degenerat, însă, când președintele USR Găvojdia a observat că este filmat cu telefonul mobil. Cea care a filmat, prietena celei care a acuzat-o că i-a furat dresul de baie, s-a ales cu mai multe lovituri și, marți, a depus plângere la Poliție. De asemenea, ea susține că are și capul spart și a trebuit să fie luată cu SMURD de la locul incidentului.

Dosarul a ajuns acum pe masa procurorilor, urmând ca în câteva zile să fie audiați și martorii.

Președinta USR Găvojdia s-a autosuspendat din funcție până la finalizarea anchetei, iar reprezentanții forului județean al partidului au declarat că vor analiza situația.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ