Presa din România este în doliu. O renumită jurnalistă a murit!

402

Este din nou doliu în presa din România! Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste a încetat din viață. Este vorba despre celebra Ivonne Ghiță, comentatoare la Eurosport.

Ivonne Ghiță s-a remarcat prin profesionalismul său în comentariile sporturilor artistice și ale celor olimpice, dar și prin vocea sa inconfundabilă. Înainte de a împlini 51 de ani (pe 11 decembrie), Ivonne Ghiţă a pierdut lupta cu o boala, fiind învinsă de cancer. Este al doilea comentator de la Eurosport care moare în ultimele două luni. Pe 19 iulie, Marius Ancuța, celebrul comentator de snooker, a murit din cauza cancerului.

Cu adâncă și profundă durere, în această seară, echipa Eurosport și-a luat adio de la colega și prietena Ivonne Ghiță. Boala a învins și Ivonne s-a stins din viață.

Din 2004 alături de noi, Ivonne a fost vocea inconfundabilă a sporturilor ”artistice”, a programelor olimpice și a multor competiții transmise de Eurosport.

Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalități din redacția noastră.

Ivonne, să-ți găsești liniștea eternă! – Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România

Discovery și Eurosport România își exprimă profundul regret pentru pierderea colegei noastre și suntem alături de familie și cei dragi în aceste momente grele.”, e mesajul redacției Eurosport.

sursa – stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ