Preoții de la Catedrala din Timișoara se roagă pentru Regele Mihai, ctitorul lăcaşului de cult – VIDEO

231

Un anunț șoc a fost făcut public, ieri. Majestatea Sa Regele Mihai I al României a decis să se retragă din viața publică, în favoarea Principesei Moștenitoare Margareta a României. Asta pentru că Regele Mihai este grav bolnav, fiind supus și unei operații chirurgicale, recent, fiind diagnosticat cu carcinomepidermoid metastazant și leucemie cronică.

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, îi încurajează pe timișoreni să vină să se roage la Catedrala Mitropolitană pentru Majestatea Sa. Astfel, în fiecare zi, preoții din acest lăcaș de cult vor oficia rugăciuni pentru Regele Mihai, care este și ctitorul catedralei.

În ultimele săptămâni, am primit vestea unui serios diagnostic medical. Această situaţie vine în anul în care Familia şi Ţara sărbătoresc 150 de ani de la fondarea Dinastiei şi a Statului Român modern. Sunt sigur că fiica mea, Margareta, Custodele Coroanei, va găsi înţelepciunea şi forţa de a mă reprezenta şi de a duce la îndeplinire toate acţiunile mele publice. Am cerut Consiliului Regal să-şi continue menirea şi să prezinte sfatul său Custodelui Coroanei„, a transmis Regele Mihai I al României.

LĂSAȚI UN MESAJ