Premiile Societăţii Timişoara pe anul 2016. Deocamdată se cunosc premiaţii din presă

147

La împlinirea a 27 de ani de la lansarea Proclamaţiei de la Timişoara, Societatea Timişoara reafirmă principiile şi valorile în care a crezut şi pentru care a luptat de la început.

„Unul dintre cele mai importante repere este libertatea de exprimare. În acest sens, Societatea Timişoara a instituit premiul “Alexandra Indrieş” (oferit, până la decesul lui Oscar Berger, de ziarul Timişoara) şi premiul “Oscar Berger”, ambele fiind decernate pentru înalt profesionalism, spirit civic, pentru abordarea cu curaj şi responsabilitate a unor teme majore din societatea românească şi pentru promovarea unui spirit de eleganţă şi bună credinţă jurnalistică” spune Florian Mihalcea, preşedintele Societăţii Timişoara.

„Consiliul de conducere al Societăţii Timişoara a hotărât acordarea premiului “Alexandra Indrieş” pe anul 2016 postului de televiziune Digi 24 şi a premiului “Oscar Berger” grupului de investigaţii RISE Project, o comunitate de jurnalişti, programatori şi activişti care investighează crima organizată şi corupţia care afectează România şi ţările din regiune” adaugă Florian Mihalcea.

Festivitatea de premiere va avea loc la Timişoara, la 15 iunie 2017, la împlinirea a 27 de ani de la intervenţia minerilor în Piaţa Universităţii din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ