Premierul Grindeanu revine în Caraș-Severin pentru un eveniment de suflet

407

Sorin Grindeanu va reveni vineri, 19 mai 2017, în orașul natal, Caransebeș, cu ocazia unui eveniment de suflet și anume aniversarea a 25 de ani de la absolvirea Liceului „Traian Doda” a promoției 1988-1992. Atât premierul Sorin Grindeanu cât și Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, sunt absolvenții acelei promoții.

Sorin Grindeanu a absolvit cursurile generale la Școala Normală din Caransebeș (actualul Colegiu Pedagogic) și, fiind olimpic la matematică, a dat admitere la Liceul de Matematică-Fizică, unde a fost admis în clasa IX-a A, clasa ce a avut-o dirigintă pe profesoara Sîrbu de chimie. În perioada 1988-1990 directorul liceului a fost profesorul Ioan Răzvan iar între 1990-1992 școala a fost condusă de către profesorul Ioan Tocuț.

Mâine, cu începere de la ora 10, foștii absolvenți se vor aduna în curtea Colegiului, apoi se va intra la clasă, diriginta va striga catalogul, se vor depăna amintiri și povești după care se va merge la o petrecere privată la Restaurantul Nord din Caransebeș.

LĂSAȚI UN MESAJ